•  Comenzi tipografie: 0766.657.186  |   E-mail tipografie: fresh.print@yahoo.com 

Tipografie: Descoperirea serviciilor "ascunse"

 

Am inceput prin a ne axa serviciile pe un anumit segment de produse tipografice si am optimizat costurile pe anumite tiraje, incercand ca, pe acel segment, sa ne facem colaboratorii cat mai fericiti. Am oferit un raport optim intre pret si calitate, punand la dispozitia celor care investesc in imagine pachete publicitare ieftine, insa de impact, care i-au ajutat sa-si dezvolte activitatea si sa isi inmulteasca, la randul lor, numarul de clienti. 

Si, cum niciodata nu am emis pretentia de a lupta umar la umar cu marile companii ale industriei tipografice, am marjat pe micii clienti, dar atat de importanti, cei care au nevoie de un numar redus de carti de vizita ieftine, flyere, mape personalizate, afise sau brosuri de prezentare, si care, dintr-un motiv sau altul, se trezesc in ultimul moment si au nevoie de servicii rapide. Am ales sa intelegem toate aceste nevoi si sa oferim servicii competitive, care sa nu lase urme adanci in buzunarul beneficiarilor nostri.


print-digital-tipografie-ieftin


Asa se face ca micul nostru serviciu online de comenzi tipografice se aventureaza si in lumea printului digital, prin oferirea de cateva produse noi, de baza, in tiraje mici si medii, la preturi fara concurenta. Ba, mai mult, o serie de noi produse si facilitati vor aparea pe site-ul tipografiei in perioada urmatoare, asa ca reveniti cu incredere!


Carti-de-vizita-ieftine

 

Acceseaza rubrica de carti de vizita ieftine, mape personalizate, flyere, pliante, brosuri sau afise si lanseaza comanda catre tipografie. Pune mana pe telefon si solicita-ne orice informatie si vom face tot ce tine de noi pentru a te multumi. La freshprint.ro chiar ne respectam clientii. Pe cuvant! :)

 

 

You are here: Freshprint.ro