•  Comenzi tipografie: 0766.657.186  |   E-mail tipografie: fresh.print@yahoo.com 

Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2011 JoomlaWorks Ltd.

Calendare personalizate

calendar-banner-2019-personalizate-buzunar

Incepe anul cu stil. Ofera partenerilor tai un calendar personalizat si imaginea ta va fi la loc de cinste pentru tot anul.

Iata ca au cazut filele de calendar (nu, nu este o problema de prindere), iar toamna se leapada de ale sale frunze, anuntand un nou sfarsit. Si, inevitabil, un nou inceput. Anul nou ce asteapta la usa este un prilej potrivit pentru a consolida relatiile cu partenerii dumneavoastra, un calendar personalizat fiind garantul prezentei organizatiei pe care o reprezentati in activitatea colaboratorilor. 

Tipografia Freshprint, specializata atat pe print digital, cat si pe tipar offset vine in sprijinul dumneavoastra printr-o serie de tipuri de calendare, exclusiv personalizate, pe diverse formate, acoperind o gama larga de tiraje si modele. 

Chiar daca sunteti la inceput si doriti numai semnalarea organizatiei printr-un tiraj minim de calendare de buzunar, sau, la polul opus, daca anii din urma si pozitia solida pe care o ocupati necesita prezenta prin calendare de birou sau calendare de perete, cu toate finisarile posibile, in tipografie ne asiguram ca produsele solicitate vor fi pe masura asteptarilor dumneavoastra.

 

Tiparim urmatoarele tipuri de calendare:
-Calendare de buzunar 7x10 cm sau 9x6 cm
-Calendare de birou DL, A5 etc.cu spira metalica 7 file si suport de birou
-Calendare de perete A3, A4 cu 7 sau 13 fila + spate din cartonImprimare policromie fata sau la cerere se pot aduga culori speciale

Alte finisari disponibile pentru calendare: stantare,plastifiere mata/lucioasa


Nu uitati de celelalte produse ale tipografiei Freshprintflyere, pliante, reviste si brosuri, carti de vizita ieftine
 

You are here: Calendare