•  Comenzi tipografie: 0766.657.186  |   E-mail tipografie: fresh.print@yahoo.com 

Livrare produse

Livrare produse

livrare flyere pliante tipografieDe indata ce produsele tipografice comandate vor fi gata, acestea urmeaza sa intre in posesia dumneavoastra in cel mai scurt timp. 

Indiferent ca vorbim despre flyere, pliante, reviste, carti de vizita sau alte produse realizate in tipografie, ca si modalitate de transport, acestea pot fi livrate prin partenerii de la Bookurier (atat in Bucuresti, cat si la nivel national, colaborand cu clienti din toata tara - contra cost / incepand de la numai 10 lei) sau exista varianta sa le ridicati personal de la noi, care nu presupune costuri suplimentare, aspect pe care il putem pune de comun acord telefonic. 

De asemenea, in cazul in care aveti contract cu o companie de curierat, va stam la dispozitie pentru predarea comenzii catre acestia, atat timp cat pregatiti AWB-ul aferent livrarii si faceti dovada achitarii integrale a comenzii. 

De notat ca, in general, produsele ajung la clienti in 24 ore de la ridicarea materialelor de catre curier, exceptie facand perioadele foarte aglomerate (black friday/sarbatori etc). Nu in ultimul rand, trebuie tinut cont ca in zilele libere oficiale, in care nu se lucreaza cu banca, firmele de curierat nu lucreaza, aspect ce poate determina un termen ceva mai lung de livrare. 

 

You are here: Livrare