•  Comenzi tipografie: 0766.657.186  |   E-mail tipografie: fresh.print@yahoo.com 

La pachet: Carti de vizita gratuite si mape personalizate

Intr-o lume in care nimic gratis nu este gratis, o asemenea oferta sigur te va pune pe ganduri. La freshprint.ro, am cautat intotdeauna sa facem serviciile de print accesibile fiecarui client si iata ca astazi orice mic intreprinzator sau organizatie care tine la propria imagine se poate etala in fata partenerilor si, de ce nu, a competitorilor, cu produse personalizate care sa ii reflecte activitatea.


Si cum mapele de prezentare personalizate nu erau chiar la indemana oricui, am gandit o oferta care sa nu te faca sa stai prea mult pe ganduri, care sa ofere calitate la preturi reduse: acum oricine poate avea un pachet de 100 de mape personalizate prin care sa isi faca simtita prezenta in randul colaboratorilor, la un pret de numai 2,49 lei.

mape-de-prezentare-personalizateMapele de prezentare produse la noi in tipografie sunt imprimate digital pe coperta exterioara si beneficiaza de un buzunar atasat in interior care acomodeaza cu usurinta 20 de foi cu antet. Mai mult, buzunarele in interiorul mapelor sunt stantate pentru a gazdui o carte de vizita, iar noi ne-am gandit sa oferim clientilor nostri care achizitioneaza 100 de mape si o suta de carti de vizita cadou.

Pentru cartile de vizita ne-am axat pe cartoane simple, insa de efect, cu o grosime de 300g, disponibile atat in varianta mata, cat si cea lucioasa, mult mai apreciata de clienti.

Folosind echipamente performante de print digital, calitatea cartilor de vizita si a mapelor de prezentare personalizate este una ridicata, iar tehnologia de printare asigura termeni de realizare foarte scurti (sub 24 ore), venind in sprijinul comenzilor din ceas tarziu.

Pachetele oferite de tipografie, desi ieftine, ofera un raport pret/calitate imbatabil, putand beneficia de finisari suplimentare, precum plastifierea, operatiuni care prelungesc, insa, durata executarii lucrarii.

Si cum orice mapa de prezentare personalizata trebuie umpluta cu informatie, pe langa cartile de vizita ieftine pe care le oferim, va invitam sa va aplicati identitatea activitatii si pe alte produse tipografice, precum pliante, flyere, foi cu antet sau, de ce nu, chiar si o brosura de prezentare.

Tipografia noastra are solutii atat pentru tiraje reduse, putand realiza chiar si un singur exemplar al lucrarii solicitate, cat si pentru tiraje medii/mari, de ordinul zecilor de mii de exemplare, totul fiind armonizat sub semnul respectului fata de costuri si al competitivitatii.

Pentru mostre, informatii sau comenzi, nu ezitati sa ne contactati la This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it sau, telefonic, la 0766.657.186. Start printing!

 

 

 

You are here: Freshprint.ro