•  Comenzi tipografie: 0766.657.186  |   E-mail tipografie: fresh.print@yahoo.com 

Lunea in tipografie - cea mai ieftina zi a saptamanii

comenzi ieftine tipografie 


Atunci cand vine vorba de tiparit si tipografii, nicio zi nu seamana cu o alta. Spre deosebire de alte domenii de activitate, in care prima zi a saptamanii aduce mai mult a o intoarcere la viata din hibernarea de weekend, in tipografie, lunea incepe in ritmul precis si sacadat al masinilor de tipar, cu forfota adecvata, prin realizarea comenzilor de plianteflyerecarti de vizita sau mape personalizate, programate inca de vineri seara.

Conform unui calendar riguros planificat, lucrarile tipografice trec din starea de proiect digital in cea a produsului final. Flyere, pliante, brosuri, reviste, carti de vizita sau mape personalizate, toate acestea si multe altele, pornesc de la un layout grafic realizat intr-un program dedicat si, dupa ce se astern pe cate patru placi subtiri de aluminiu, se imbiba in cerneala tipografica si dau viata pe hartie pentru mii si mii de nuante de culoare.

Procesul nu este unul simplu si seria de etape prin care trece pliantul sau flyerul dumneavoastra in tipografie pana in momentul in care este finisat si impachetat este mare consumatoare de timp, un motiv indeajuns de important pentru a nu tergiversa momentul lansarii comenzii.

Un alt motiv pentru care lunea este ziua cea mai potrivita pentru a comanda la tipografie este legat de costuri. Desi oferta noastra este un generala, care se refera la toate zilele lucratoare, pe masura ce ne apropiem de weekend, numarul de comenzi creste rapid, iar clientii care ne suna pe ultima suta de metri si au nevoie rapid de comanda sunt nevoiti sa suporte costuri de urgenta considerabile.

tipografie-offset-si-digitalaEste foarte important de stiut ca aceste cresteri de pret sunt strict legate de programarea si optimizarea tiparului si nicidecum de vizarea unui profit ridicat pe seama necesitatii clientilor: la tipografia Freshprint privim beneficiarii nostri intr-un mod cu totul diferit si, dincolo de ratiuni financiare, suntem aici pentru a va servi cat mai bine cu putinta, nu pentru a profita de moment.

Iar daca zilele de joi sau chiar si miercuri, pot adauga costuri suplimentare ofertelor noastre imbatabile, lunea este de departe cea mai ieftina zi a saptamanii. Plasand o comanda in aceasta zi va asigurati de un termen confortabil de realizare si aveti garantia celui mai bun pret de pe piata.

Spre deosebire de ceea ce cred multi clienti, realizarea unei comenzi tipografice este mare consumatoare de timp si nu se compara, ca si termen de executie, cu printul digital, care presupune scoaterea la imprimanta a colilor, direct din calculator. Cu toate ca oferim si si acest serviciu (care are avantajele sale, deloc de neglijat), tiparul offset este cel care vine cu cele mai bune preturi pentru clientii nostri, iar intelegerea modului si termenelor de realizare ii va scuti de costuri suplimentare si le va garanta ca produsele solicitate vor fi gata la momentul potrivit.

Asa ca... Start printing!

 

 

You are here: Freshprint.ro