•  Comenzi tipografie: 0766.657.186  |   E-mail tipografie: fresh.print@yahoo.com 

Tipografie online cu livrare in 24ore !

Termen tiparire flyere si pliante

termen-executie-tipografieIntr-o lume in continua miscare, ai nevoie ca totul sa fie gata la timp!

Iti stam la dispozitie prin termene rapide de executie, menite sa se incadreze si in cel mai arzator deadline.

La Freshprint.ro iti tiparim comanda chiar si in 24ORE  !

Termenul general de executie este de 2-5 zile lucratoare si se scurge din momentul preluarii comenzii (dupa verificarea machetei grafice primite de la client) si achitarii avansului, insa exista posibilitatetiparirii in 24 ore, cu costuri considerabil mai ridicate fata de ofertele standard, in functie de formatul si tirajul comenzii dvs. si de situatia comenzilor deja preluate in tipografie.
Pentru materiale care, spre deosebire de flyere, pliante, carti de vizita, necesita finisare suplimentara sau diverse etape de prelucrare, termenul de realizare poate fi mai ridicat. 

ATENTIE! Termenul de realizare de 24 ore se aplica exclusiv comenzilor de tipar digital, de unde rezulta si costul mai ridicat. 

IMPORTANT: Termenii de realizare depind de volumul de lucru, precum si de tipul comenzii, de suportul pe care se realizeaza lucrarea si de calitatea machetelor grafice primite de la clienti, toti acesti factori putand influenta momentul finalizarii comenzii. Cu toate ca putem face fata la volume ridicate de flyere sau pliante intr-un timp scurt, este necesar sa ne contactati pentru a conveni termenii de realizare a lucrarii. 

Pentru orice alte informatii, va stam la dispozitie. Ne puteti contacta sunandu-ne la  tel: 0766.657.186  sau via e-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it


Vom face totul pentru a veni in ajutorul dumneavoastra! :)

You are here: Termen executie