Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2011 JoomlaWorks Ltd.

Blog de tipografie. Despre flyere, pliante si alte tiparituri

La pachet: Carti de vizita gratuite si mape personalizate

mape-de-prezentare-personalizate

Intr-o lume in care nimic gratis nu este gratis, o asemenea oferta sigur te va pune pe ganduri. La freshprint.ro, am cautat intotdeauna sa facem serviciile de print accesibile fiecarui client si iata ca astazi orice mic intreprinzator sau organizatie care tine la propria imagine se poate etala in fata partenerilor si, de ce nu, a competitorilor, cu produse personalizate care sa ii reflecte activitatea.

Indiferent ca e vorba de pliante, flyere, mape de prezentare personalizate, carti de vizita ieftine sau brosuri, vi le oferim pe toate, in conditii avantajoase. 

 

 

Lunea in tipografie - cea mai ieftina zi a saptamanii

comenzi ieftine tipografieAtunci cand vine vorba de tiparit si tipografii, nicio zi nu seamana cu o alta. Spre deosebire de alte domenii de activitate, in care prima zi a saptamanii aduce mai mult a o intoarcere la viata din hibernarea de weekend, in tipografie, lunea incepe in ritmul precis si sacadat al masinilor de tipar, cu forfota adecvata, prin realizarea comenzilor de pliante, flyere, carti de vizita sau mape personalizate, programate inca de vineri seara.

Tipografie: Descoperirea serviciilor "ascunse"

tipografie-carti-de-vizita-mape-personalizate-ieftineMult timp am fost intrebati de ce promovam numai un flyer sau un pliant, din moment ce la tipografie putem realiza atat de multe alte tiparituri. Si adevarul e ca in tot acest timp am executat pentru clientii Freshprint, la cerere, o multime de alte tipuri de lucrari, precum carti de vizita ieftine, mape de prezentare personalizate, afise sau brosuri

Pliante publicitare - vedete in tipografie

pliante tipografie a4Una dintre modalitatile cele mai la indemana atunci cand vine vorba de promovarea prin tiparituri, sunt pliantele. Dupa flyerele publicitare, pliantele sunt o optiune excelenta pentru a-ti anunta serviciile sau activitatea. Cu formate diverse, ce pot varia de la A6 pana la A3, pliantele produse in tipografie sunt imprimate de cele mai multe ori color fata/verso si sunt pliate (biguite) in 2 sau 3.

Vinul si tipografia

prima-tipografie1439 este anul in care Johannes Gutenberg a inventat prima masina de tiparit. Insa nu sunt multi cei care stiu ca mintea sclipitoare a acestuia a facut posibila adaptarea unei prese folosite pentru producerea vinului intr-un adevarat utilaj de tipografie.

tipografie print microscop hartie
O tipografie poate intra in sfera medicala si altfel decat prin promovarea clinicilor de specilitate prin flyere sau pliante. O idee stralucita a facut ca un microscop sa se poata asambla dintr-o singura coala de hartie in numai 10 minute, iar creatorul originalului proiect bioinginerul M
anu Prakash sustine ca acesta se poate produce intr-o tipografie pentru mai putin de 1 dolar!

Un sprijin mic pentru o campanie mare

sufletel-freshprintIn perioada 13-19 mai 2014, Asociatia SUFLETEL, cu sprijinul Romania Animal Rescue, organizeaza o campanie de sterilizare gratuita a cainilor fara stapan si a celor cu stapani, care nu apartin unei rase omologate. Tipografia Freshprint din Bucuresti saluta aceasta initiativa, alaturandu-se acesteia cu speranta ca, prin pasi mici, insa facuti in directia corecta, ziua de maine va fi altfel.

De 10 mai: Monarhia si publicitatea

regina-maria-tipografie Daca Romania de astazi trage din greu pentru a da bine in lume, prin flyere, pliante de prezentare sau logo-urile mai mult sau mai putin inspirate din imagini de stock, care ne plaseaza in scandaluri de top, situatia era cu totul alta in urma cu aproape 100 ani: regalitatea romana era cu adevarat stimata, iar Regina Maria era una dintre doamnele cele mai respectate ale acelei lumi. De-aici pana la folosirea acestui enorm val pozitiv de imagine in activitatea de marketing, a fost doar un mic pas. Iar Regina a ajuns in tipografie!

Despre tipografie. 10 lucruri sa-ti mai spun...

offset-tipografie-colorActivitatea unei tipografii din ziua de azi este, pe cat de dinamica, pe-atat de complexa, o frumoasa idee transpusa in print implicand o serie de profesionisti in domeniu, fiecare contribuind la aspectul reusit al produsului promotional final. Insa, pentru a se ajunge aici, a fost nevoie de secole de inovatii si sclipiri de geniu, franturi din frumoasa poveste a tipografiei putand fi citite in cele ce urmeaza... 

Ce pot face doua maini dibace. Si o foarfeca.

printare hartiehartie artisticaActivitatea zilnica inseamna pentru foarte multi dintre noi rutina. Te trezesti cu greu de dimineata si dupa o zi de lucru intrerupta sporadic de cateva cafele, nu-ti ramane decat sa cauti o cale pentru a-ti reincarca bateriile pentru ziua de maine. Iar cum maine are o semnificatie speciala, va invitam sa cititi mai departe cum puteti petrece o zi libera intr-un mod creativ, imbinand relaxarea cu frumosul.

Ce ne-am face fara culoare?

culoare-printCum ar fi o viata lipsita de culoare? Cum te-ar mai  putea bucura razele soarelui, de-ar imbraca totul intr-un palid cenusiu? Cum ar fi ca o tipografie sa tipareasca doar monocrom? Cum ar fi sa tii in mana un flyer alb-negru sau sa admiri tonurile greyscale dintr-un pliant? Cat de prezentabila ar mai fi o mapa personalizata ce-ar contine doar o fonta de gri? 

You are here: Blog